trešdiena, 2015. gada 6. maijs

Aplikācija Waterbalance

Nesen mamma pastāstīja par aplikāciju Waterbalance, ko bezmaksas var instalēt telefonā un sekot līdzi dienā uzņemtajam ūdens daudzumam. Jau sen piedomāju par ūdens patēriņu katru dienu, tāpēc likās interesanti pamēģināt. Vispirms instalēju savā Samsung telefonā šo aplikāciju no interneta (ikona uz ekrāna - ūdens lāses simbols), tad savadīju datus par sevi - dzimums, garums, svars, dzimšanas datums. No šiem datiem programma aprēķina ieteicamo šķidruma daudzumu, kas jāpatērē katru dienu. Ja tiek ievadīta informācija par sporta aktivitātēm, nepieciešamais ūdens patēriņš pieaug.
Ar + simboliņu var ievadīt izdzerto šķidruma daudzumu - ūdens, gāzētie dzērieni, tēja (manuprāt melnā un zaļā, nevis zāļu), kafija, alkohols, piens, sula, cits. Jāpiezīmē, ka par kafijas, tējas un alkohola lietošanu ūdens balanss pasliktinās, tāpēc arī zāļu tējas ievadu kā "cits" nevis tēja, jo tā tomēr nav klasiskā tēja. Tā kā nedzeru kafiju vai melno tēju un alkoholu arī lietoju ārkārtīgi reti, man ir tikai pozitīvs ūdens balanss :) Piena spēku ievadu kā pienu.
Vēl aplikācijā var krāt nozīmītes par dažiem sasniegumiem, piemēram, par 1 dienu bez kafijas, pilnībā aizpildītu profila informāciju vai noteiktu dienu skaitu izdzerot nepieciešamo šķidruma daudzumu - tas mazliet vairāk motivē tiekties uz nākamo rezultātu. Kopumā ērts un vienkāršs veids, kā sevi motivēt izdzert dienā nepieciešamo šķidruma daudzumu, kā arī noder tievēšanas laikā. Nu jau 11 dienas atzīmējos aplikācijā. Nav jau nemaz tik viegli izdzert to daudzumu! Man tie ir 2,3 L (neņemot vērā to, ka katru dienu cenšos arī pasportot) un uz tualeti arī jāiet diezgan bieži :) Galvenais vairāk dzert no rīta un neatstāt uz vakaru pārāk daudz!

1 komentārs:

  1. Vai vēlaties pārdot savu nieri? vai Vai jūs meklējat iespēju pārdot nieres par naudu finansiāla sabrukuma dēļ un nezināt, ko darīt, tad sazinieties ar mums jau šodien un mēs jums piedāvāsim labu summu jūsu nierēm. Mans vārds ir (ārsts Elvis Kāpēcte), kurš ir frenologs mūsu slimnīcā, kuras specializācija ir nieru ķirurģija, un mēs nodarbojamies arī ar nieru iegādi un pārstādīšanu, ja dzīvots ir attiecīgais donors. Sazinieties ar e-pastu: doctorelviswhyte@gmail.com vai whatsapp us +2347083629144, lai iegūtu vairāk informācijas

    AtbildētDzēst